Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

AKÇAKOCA AYAZLI ANAOKULU

Telefon : 0 380 618 7030
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://akcakocaayazlianaokulu.meb.k12.tr
Adres : Ayazlı Mahallesi Salyancı cad no 94 AKÇAKOCA DÜZCE
VİZYON : Okulumuz; araştıran sebep sonuç ilişkisi kurabilen, uygulama ve proje çalışmalarına önem veren, Yaparak, Yaşayarak öğrenme metodunu kullanan, biz bilinciyle hareket eden, kaliteli gelecek sağlama yoluna giden öğrenme ortamlarını sunmak.
MİSYON : 1- Okulumuzda her öğrencinin gelişmesi için ortam hazırlarız 2- Başarının takım çalışması ile yakalanacağına inanırız. 3- Öğrenci ve veli toplumun beklentilerine odaklı çalışırız. 4- Ortak aklı kullanarak karar alırız. 5- Doğru ve etkili bir iletişimin eğitimdeki başarımızı artıracağına inanırız. 6- Öğrencilerimizin öncelikli olduğuna inanırız. 7- Gelişen teknolojiyi takip eder eğitim ortamına taşırız. 8- Kendine güvenen,Yaratıcı,Sevgi ve saygı çerçevesinde ,güler yüzlü ve mutlu bir ortamın olduğu kurum olmaktır. 9- Atatürk ilke ve inkılaplarına esas alırız. 10- Öğrencilerimizin geleceğinin, bizim geleceğimiz olduğuna inanırız.
BAŞARILAR :

Öğretmen :6
Öğrenci :90
Derslik :5
Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :991
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler : 09.00-14.00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Kara yolu- 05535928075
Yerleşim Yeri : Ayazlı mah.Salyancı Cad. No:94 AKÇAKOCA/DÜZCE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 32 km, ilçe merkezine 3 km mesafededir. Ulaşım rahat olup dolmuş güzergahındadır ve özel araçlar ile de ulaşım kolay bir şekilde sağlanmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :